Na lang zoeken vonden we uiteindelijk bij Zambala de keuken achterwand die we graag wilden.

Zambala

Keuken achterwanden & spatwanden

Keuken achterwand in geborsteld koper uit de Uni metallic collectie.
Onze collecties

Classy

Onze topkwaliteit

Uni hoogglans/mat

Voorzien van een extra polyesterlak

Rigid

Mooi en prijsgunstig

Uni metallic

Laat uw keuken schitteren

Lucid

Voor een speciaal effect

RVS Inox

Mooie industriele look

“Nu ook keuken achterwanden met marmer, beton en stucwerk motief.”

Meer keuken achterwanden op onze voorbeelden pagina.

Maatwerk
Al onze keuken achterwanden en spatwanden zijn op maat. Bij ons geen standaard afmetingen waaruit je moet kiezen en eventueel verzagen tot het gewenste formaat. Ook geen beelden die gespiegeld tegen elkaar gemonteerd worden of een foto waarvan de uitsnede niet overeenkomt met het formaat van je keukenwand. Iedere foto wordt door ons aangepast in functie van de afmetingen van je keuken achterwand.
Wanneer er een hoogteverschil is tussen de keukenkasten en de dampkap verzagen we je keuken achterwand zonder extra kosten zodat je een naadloos paneel hebt. Ook uitsparingen voor stopcontacten, kabels of lichtschakelaars worden door ons gedaan.
Eenvoudig
Een Zambala keuken achterwand is zeer eenvoudig te monteren. Zelfs indien je geen klusser bent. Rechtstreeks op de muur met een goede montagekit of tegen een bestaande tegelwand. Ook ideaal voor snelle make-overs en renovatieprojecten.
En bovendien super eenvoudig om zuiver te houden dankzij de speciale coating op onze wanden. Voor hen die niet graag poetsen.
“Een spicy keuken achterwand voor een extra hot effect.”