Zambala

Keuken achterwanden & spatwanden

Zambala keuken achterwanden & spatwanden

RUIME KEUZE AAN COLLECTIES !

Originele decoratieve keuken achterwanden al of niet met je eigen foto, achterwanden in uni hoogglans of mat kleuren, met metallic en geborstelde structuren. Zelfs in RVS inox.

Bij Zambala vind je steeds een spatwand die perfect past in jouw keuken en aan een voordelige prijs.
We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en onze keuken achterwanden zijn dan ook waterbestendig, zeer onderhoudsvriendelijk, krasvast en brandwerend.

MAATWERK.
Alle keuken achterwanden worden op maat gemaakt. Bij ons geen standaard afbeeldingen. Iedere foto wordt aangepast in functie van je afmetingen.
We beschikken over een tamelijk groot fotobestand waarvan een klein deel te bezichtigen is in onze fotogalerij. Je mag ook zelf een eigen foto, tekening of idee aanbrengen. En indien je ergens anders een foto hebt gezien die je wil gebruiken op je keuken achterwand kan je dat gewoon doorgeven. We maken ook steeds een impressie aan de hand van een foto van je keuken zodat je op voorhand het resultaat kan zien.
Op onze voorbeelden pagina kan je alvast enkele realisaties bekijken. Misschien vindt je er wel een leuk idee voor jouw achterwand.

EENVOUDIG TE MONTEREN
Je Zambala keukenachterwand is ook zeer eenvoudig te monteren. Rechtstreeks op de muur met een goede montagekit uit een DIY winkel (Hubo, Brico, Gamma, enz..). Daarnaast zijn onze keuken achterwanden & spatwanden ook ideaal voor snelle make-overs en renovatieprojecten. Er zijn geen ingrijpende constructiewerken nodig. Bestaande tegels hoeven zelfs niet verwijderd te worden. Een Zambala keukenachterwand monteer je eenvoudig boven op de oude tegels. Bovendien kan je met een decoupeerzaag extra uitsparingen maken voor eventuele stopcontacten of andere kleine aanpassingen

U vindt ons ook op Bol.com

Laat je inspireren door onze voorbeelden.

Uitgebreide informatie op de website van Zambala

Hey Rudy,

Dit weekend de wand geinstalleerd en we zijn er zeer tevreden mee.
Ik stuur je een paar foto’s van het resultaat.

Bedankt voor de uitstekende service en we zullen dit zeker met onze kennissen delen!

Groeten
Tom

Beste Rudy,

Wij zijn tevreden en de levering is perfect verlopen. Wij hebben zelfs jullie firmagegevens al moeten doorgeven aan andere geïnteresseerden.

Met vriendelijke groet,
Danny & Gudrun

Dag Rudy,

De bevestiging is zonder probleem verlopen en we zijn zeer tevreden over het resultaat.
In bijlage vind je een paar foto’s. In het echt ziet het er nog mooier uit.

Met vriendelijke groeten,
Mark

Op zoek naar de keuken achterwand van je dromen?