Zambala e-vouchers

Spreid je aankoop over meerdere maanden zonder extra kosten!


Je wil graag een keuken achterwand kopen maar je blijft uitstellen omdat er nog andere kosten aankomen. De kinderen die opnieuw naar school gaan of naar de universiteit. De cadeautjes voor Sinterklaas en de eindejaarsfeesten. Een communiefeest in het voorjaar. Of de reis die je al zolang wou maken.
Zou het dan niet interessant zijn om de aankoop van je keuken achterwand te spreiden over meerdere maanden? Dat kan nu met de Zambala e-vouchers en zonder bijkomende kosten. Meer nog je krijgt er nog geld bovenop !

Zambala-e-vouchers


HOE WERKT HET ?

Je kan kiezen tussen 4 Zambala e-vouchers (25 – 50 – 75 –  100 €). Iedere e-voucher heeft een hogere inruilwaarde dan zijn aankoopprijs. De e-voucher Z-100 kost 100 euro maar is 107 euro waard bij de aankoop van een keuken achterwand. Je ontvangt dus gratis een bonus van 7 euro. Beter dan je geld op een spaarrekening te plaatsen.
Door een gespreide aankoop van Zambala e-vouchers kan je eindelijk je keuken achterwand bestellen zonder financiële zorgen. Al onze e-vouchers zijn eenvoudig te bestellen via de webshop en blijven 12 maanden geldig.
Je kan je kennissen en familie ook altijd een tip geven om je een e-voucher cadeau te doen of misschien kan jij er zelf iemand een plezier mee doen.
De Zambala e-vouchers zijn bruikbaar voor ons volledig gamma van keuken achterwanden & spatwanden.
Daarbij kan je zoveel Zambala e-vouchers kopen als je wil. Het is echter niet nodig om de volledige kostprijs van een Zambala keuken achterwand of spatwand te betalen met Zambala e-vouchers. Je kan de aankoop gedeeltelijk betalen met Zambala e-vouchers en de rest met een andere betaalwijze (creditcard of via overschrijving).
Er is ook geen enkele verplichting om Zambala e-vouchers aan te kopen. Dat kan ook perfect zonder e-vouchers. Door de aankoop van een e-voucher krijg je echter een extra bedrag gratis en kan je de aankoopprijs spreiden over een langere periode wat financieel interessanter is.
Voor vragen & antwoorden over de Zambala e-vouchers kan je terecht op de volgende pagina: Vragen over Zambala e-vouchers.