Op zoek naar een originele keuken achterwand?

Zambala

Keuken achterwanden & spatwanden

6 redenen om voor Zambala te kiezen.

Ruime keuze.

Zambala heeft een ruime keuze aan collecties & materialen.

  • mooie decoratieve keuken achterwanden al of niet met je eigen foto en met keuze tussen 3 verschillende materialen.
  • achterwanden in uni hoogglans of mat kleuren.
  • met metallic en geborstelde structuren.
  • in RVS inox.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoogwaardige materialen.

Zambala werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Al onze keuken achterwanden zijn waterbestendig, krasvast, hittebestendig en brandwerend.

Ze worden ook afgewerkt met een speciale coating waardoor ze extra hygiënisch zijn en zeer onderhoudsvriendelijk,

Maatwerk.

Al onze keuken achterwanden en spatwanden zijn maatwerk. Bij Zambala moet je niet kiezen uit vastgelegde formaten die je dan zelf moet liggen verzagen. Alle hoogteverschillen tussen de keukenkasten en de dampkap worden door ons uitgevoerd zonder extra kosten zodat je één naadloos paneel hebt. Ook uitsparingen voor stopcontacten, kabels of lichtschakelaars worden door ons gedaan.

Je moet bij Zambala ook geen foto’s opladen en dan zo goed mogelijk een uitsnede bepalen. Iedere foto wordt door ons aangepast in functie van de afmetingen van je keuken achterwand. We maken ook steeds een impressie aan de hand van een foto van je keuken zodat je op voorhand het resultaat kan zien.

Eenvoudig te monteren.

Een Zambala keuken achterwand is zeer eenvoudig te monteren. Zelfs indien je geen klusser bent. Rechtstreeks op de muur met een goede montagekit of tegen een bestaande tegelwand. Ook ideaal voor snelle make-overs en renovatieprojecten.
En bovendien super eenvoudig om zuiver te houden dankzij de speciale coating op onze wanden. Voor hen die niet graag poetsen.

Goede prijzen.

Indien je keuze gaat naar een keuken achterwand op maat zal je merken dat de prijzen van Zambala veruit de meest interessante zijn. Door onze overhead kosten zo laag mogelijk te houden kunnen we je betere prijzen aanbieden zonder dat er moet ingeboet worden op de kwaliteit. Al onze prijzen zijn inclusief BTW, verzendkosten en uitsparingen voor stopcontacten. Zambala rekent ook geen opstartkosten aan.

Naast onze keuken achterwanden op maat kan je ook een aantal spatwanden met standaard afmetingen bestellen aan zeer gunstige prijzen via onze webshop of Bol.com.

Uitstekende service.

Al onze klanten zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van onze keuken achterwanden en over onze goede service. Deze  positieve reacties van onze tevreden klanten zijn voor ons de stimulans om te blijven streven naar de beste kwaliteit. Daarom geven we 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal.

Hieronder vind je alvast enkele getuigenissen van klanten.

Laat je inspireren door onze voorbeelden.

Uitgebreide informatie op de website van Zambala

Hey Rudy,

Dit weekend de wand geinstalleerd en we zijn er zeer tevreden mee.
Ik stuur je een paar foto’s van het resultaat.

Bedankt voor de uitstekende service en we zullen dit zeker met onze kennissen delen!

Groeten
Tom

Beste Rudy,

Wij zijn tevreden en de levering is perfect verlopen. Wij hebben zelfs jullie firmagegevens al moeten doorgeven aan andere geïnteresseerden.

Met vriendelijke groet,
Danny & Gudrun

Dag Rudy,

De bevestiging is zonder probleem verlopen en we zijn zeer tevreden over het resultaat.
In bijlage vind je een paar foto’s. In het echt ziet het er nog mooier uit.

Met vriendelijke groeten,
Mark

Op zoek naar de keuken achterwand van je dromen?