Vragen over montage

Kan Zambala de keukenachterwand/spatwand ook komen opmeten en monteren?

We kunnen niet komen opmeten of monteren bij u thuis. Het is echter zeer eenvoudig om dat zelf te doen. Wellicht is er iemand in je familie of kenissenkring die je kan helpen indien je twijfels hebt
Je mag ons ook altijd bellen of mailen wanneer je specifieke vragen hebt.

Waar moet de ondergrond aan voldoen?

Er zijn geen specifieke eisen betreffende de ondergrond. Onze wanden zijn makkelijk te verlijmen op verschillende ondergronden, wanden, tegels en gipsplaten.

Hoe bevestig ik mijn keuken achterwand tegen de muur?

De montage van onze keuken achterwanden en spatwanden is eenvoudig zelf te doen. Rechtstreeks op de muur met een goede montagekit uit een DIY winkel (Hubo, Brico, Gamma, enz..). We raden wel aan om de randen, na het verlijmen van de keukenwand, af te kitten met siliconen zodat er geen vocht achter de plaat kan komen en er schimmel op de muur kan ontstaan. Onze materialen zelf zijn vochtbestendig.

Wat met stopcontacten en lichtschakelaars op mijn keuken achterwand?

Indien je ons de plaats van de stopcontacten en/of lichtschakelaars doorgeeft houden we daar rekening mee bij het maken van het ontwerp. Je kan deze dan gemakkelijk uitsnijden met een decoupeerzaag of we kunnen deze voor u al laten uitsnijden. We rekenen daar geen extra kosten voor.

Kan ik mijn keukenwand nog zelf aanpassen?

Indien je nog aanpassingen wil doen aan je keuken achterwand kan dat op eenvoudige manier met een decoupeerzaag. Het materiaal leent zich ook prima om gaten voor stopcontacten of schakelaars te maken. Gebruik wel een aluminium zaagblad. Het is belangrijk om de rand van het te zagen gat af te plakken met schilderstape. Het zagen dient te gebeuren aan de beeldzijde.
Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij je verder helpen.