Zambala

Keuken achterwanden & spatwanden

“Kies verstandig – Kies Zambala”

Onze collecties

Foto’s en tekst

De Classy, Rigid en Lucid collecties zijn speciaal ontworpen voor keuken achterwanden met foto afbeelding.

Metallic , hoogglans of mat

De Uni metallic en Uni hooglans/mat collecties zorgen voor een bijzonder ruimte- en lichteffect in je keuken.

RVS – Inox

En voor de echte liefhebbers zijn er natuurlijk nog onze RVS-Inox keuken achterwanden.

“Nu ook keuken achterwanden met marmer, beton en stucwerk motief.”

Maatwerk

Al onze keuken achterwanden en spatwanden zijn op maat. Bij ons geen standaard afmetingen waaruit je moet kiezen en eventueel verzagen tot het gewenste formaat. Ook geen beelden die gespiegeld tegen elkaar gemonteerd worden of een foto waarvan de uitsnede niet overeenkomt met het formaat van je keukenwand. Iedere foto wordt door ons aangepast in functie van de afmetingen van je keuken achterwand.
Wanneer er een hoogteverschil is tussen de keukenkasten en de dampkap verzagen we je keuken achterwand zonder extra kosten zodat je een naadloos paneel hebt. Ook uitsparingen voor stopcontacten, kabels of lichtschakelaars worden door ons gedaan.

Eenvoudig

Een Zambala keuken achterwand is zeer eenvoudig te monteren. Zelfs indien je geen klusser bent. Rechtstreeks op de muur met een goede montagekit of tegen een bestaande tegelwand. Ook ideaal voor snelle make-overs en renovatieprojecten.
En bovendien super eenvoudig om zuiver te houden dankzij de speciale coating op onze wanden. Voor hen die niet graag poetsen.

“Een spicy keuken achterwand voor een extra hot effect.”