Uni metallic

Laat uw keuken schitteren

 
 
Materiaal

Een Uni metallic paneel is 3 mm dik en opgebouwd uit drie lagen. De buitenste lagen zijn aluminium platen en de kern is van zwart Polyethyleen. Twee kleuren hebben een mat metallic oppervlak en 4 kleuren hebben een geborsteld oppervlak waardoor ze een soort van RVS look krijgen. Elke plaat is vormvast.

De maximum afmeting van een Uni metallic paneel is 305 cm lang en 150 cm hoog. Indien je wand langer is of bij een hoek of ander type, kunnen we de tekening samenstellen uit meerdere delen.

Brandveiligheid: Zelfdovend, Din 4102 – B2/M1
Bruikbaar achter het fornuis maar direct contact met vlam of pan vermijden. Wanneer de afstand tussen de achterwand en het gasfornuis te klein is raden we aan om een backboardsaver te plaatsen ter bescherming van de achterwand.

Kleuren

Zambala Uni Metallic
Bevestiging

De bevestiging van een Uni metallic paneel tegen de wand of op bestaande tegels doe je met een normale montagekit. Regelmatig hier en daar wat dotten montagekit aanbrengen of in een zig zag patroon is voldoende om de plaat vast te zetten op de wand. De naden tussen aanrecht en plaat worden nadien netjes afgekit met siliconen.

Onderhoud

Een Uni metallic paneel is waterbestendig, hygiënisch en eenvoudig te reinigen met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken geen: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.