Uni hooglans/mat collectie

Voorzien van een extra polyesterlak

Materiaal

Een Uni hoogglans/mat paneel is 3 mm dik en opgebouwd uit drie lagen. De buitenste lagen zijn aluminium platen en de kern is van zwart Polyethyleen. De aluminium afdekplaten zijn voorzien van een polyesterlak. Ieder paneel is langs één zijde hoogglanzend en aan de andere zijde mat. Elke plaat is vormvast.

De maximum afmeting van een Uni hoogglans/mat paneel is 305 cm lang en 150 cm hoog. Indien je wand langer is of bij een hoek of ander type, kunnen we de tekening samenstellen uit meerdere delen.

Brandveiligheid: Zelfdovend, Din 4102 – B2/M1
Bruikbaar achter het fornuis maar direct contact met vlam of pan vermijden. Wanneer de afstand tussen de achterwand en het gasfornuis te klein is raden we aan om een backboardsaver te plaatsen ter bescherming van de achterwand.

Kleuren

Bevestiging

De bevestiging van een Uni hoogglans/mat paneel tegen de wand of op bestaande tegels doe je met een normale montagekit. Regelmatig hier en daar wat dotten montagekit aanbrengen of in een zig zag patroon is voldoende om de plaat vast te zetten op de wand. De naden tussen aanrecht en plaat worden nadien netjes afgekit met siliconen.

Onderhoud

Een Uni hoogglans/mat paneel is waterbestendig, hygiënisch en eenvoudig te reinigen met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken geen: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.