We wilden een geometrische tekening en onze dochter iets kleurrijk. Zambala had de oplossing.

Zambala

Keuken achterwanden & spatwanden

Foto: keuken achterwand Rigid met geometrisch ruitpatroon.

4 redenen om voor Zambala te kiezen.

Ruime keuze aan materialen.

  • originele foto achterwanden met keuze tussen 3 verschillende materialen.
  • achterwanden in uni hoogglans of mat kleuren.
  • met metallic en geborstelde structuren.
  • RVS inox.

Hoogwaardige materialen.

Zambala werkt uitsluitend met de beste materialen. Al onze keuken achterwanden zijn waterbestendig, krasvast, hittebestendig en brandwerend. Ze worden ook afgewerkt met een speciale coating waardoor ze extra hygiënisch zijn en zeer onderhoudsvriendelijk,

Maatwerk.

Al onze keuken achterwanden en spatwanden zijn maatwerk. Bij Zambala moet je niet kiezen uit vastgelegde formaten die je dan zelf moet liggen verzagen. Alle hoogteverschillen tussen de keukenkasten en de dampkap worden door ons uitgevoerd zonder extra kosten zodat je één naadloos paneel ontvangt. Ook uitsparingen voor stopcontacten, kabels of lichtschakelaars worden door ons gedaan.

Je moet bij Zambala ook geen foto’s opladen en dan zo goed mogelijk een uitsnede bepalen. Iedere foto wordt door ons aangepast in functie van de afmetingen van je keuken achterwand. We maken ook steeds een impressie zodat je op voorhand het resultaat kan zien.

Aantrekkelijke prijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte en je zal merken dat de prijzen van Zambala veruit de meest interessante zijn. Al onze prijzen zijn inclusief BTW, verzendkosten en uitsparingen. Zambala rekent ook geen opstartkosten aan.

Naast onze keuken achterwanden op maat kan je ook een aantal spatwanden met standaard afmetingen bestellen aan zeer gunstige prijzen via onze webshop of Bol.com.

Onze collecties

Classy

Onze topkwaliteit

Uni hoogglans/mat

Voorzien van een extra polyesterlak

Rigid

Mooi en prijsgunstig

Uni metallic

Laat uw keuken schitteren

Lucid

Voor een speciaal effect

RVS Inox

Mooie industriele look

Meer keuken achterwanden op de voorbeelden pagina.

“Nieuwe tekeningen te bezichtigen op de fotogalerij.”

Onze troeven.
Hoogwaardige materialen

Alle Zambala keuken achterwanden en spatwanden zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen, brandveilig en zelfdovend. Ze worden afgewerkt met een speciale coating waardoor ze extra hygiënisch zijn.

Eenvoudig te monteren

Een Zambala achterwand is eenvoudig te monteren. Rechtstreeks op de muur of tegen een bestaande tegelwand. En bovendien super eenvoudig om zuiver te houden dankzij de speciale coating op onze wanden.

Creatief team

Of je nu een keukenwand wil met één foto of met een fotocollage al of niet gecombineerd met tekst, onze creatievelingen gaan geen enkele uitdaging uit de weg voor de keukenwand van je dromen.

Tevreden klanten

Al de positieve reacties van onze tevreden klanten zijn de mooiste voldoening die we kunnen krijgen en bewijzen steeds opnieuw dat we goed werk leveren met onze keuken achterwanden.